Криминал

За прошедшие сутки киевские спасатели достали из Днепра тела троих утопленников

8 июля 2018 13:12

За минувшие сутки столичные спасатели трижды получали вызовы о том, что в реке Днепр находятся тела утопленников. Об этом сообщает пресс-служба ГПС Украины.

Перше повідомлення до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло 7 липня о 17:38 про те, що на річці Дніпро біля вул. Набережно-Корчуватської, що у Голосіївському районі столиці, знаходиться тіло людини.

На місце події було направлено водолазів Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у м. Києві. Рятувальники за допомогою водолазного-рятувального спорядження на відстані 10 м від берега на глибині 3 м виявили та дістали тіло чоловіка 1986 року народження, якого було передано працівникам правоохоронних органів.

Наступний подібний виклик рятувальники отримали о 20:59 про те, що на річці Дніпро біля вул. Верхній Вал, що у Подільському районі столиці, знаходиться тіло людини.

Прибувши до місця події, водолази Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у м. Києві виявили на відстані 40 м від берега на глибині 5 м тіло потопельника. Діставши тіло з води, водолази передали його правоохоронним органам. Як виявилось пізніше, це чоловік 1985 року народження.

Останній тривожний виклик до рятувальників надійшов вже 8 липня о 05:50 про те, що біля острову Гідропарк неподалік від Венеціанського мосту, що у Дніпровському районі столиці, у воді знаходиться тіло людини.

Проводячи пошукові роботи, водолази-рятувальники на відстані 15 м від берега на глибині 7 м знайшли тіло чоловіка 1989 року народження, якого було передано правоохоронним органам.

Причини та обставини трагічних випадків будуть встановлюватися правоохоронними органами.

Загалом, з початку 2018 року на водних об'єктах міста Києва загинула 31 особа, врятовано 7 чоловік.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling