Криминал

Полиция разоблачила очередных наркоделков (фото, видео)

10 июля 2018 10:39

Працівники Департаменту протидії наркозлочинності спільно з Головним слідчим управлінням, за участю Департаменту патрульної поліції, під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України, викрили організовану групу з міжнародними зв’язками, яка збувала наркотики на території України, та за її межами.

36-річний організатор групи відкрив вейп-магазин, у якому під виглядом легальних масел та рідин для куріння продавали наркотики. Сировина, з якої складався наркотик – це концентрат, який контрабандою надходив з країн Європейського союзу. Один флакон, ємністю 10 мілілітрів, збували за ціною близько чотирьох тисяч гривень. Клієнтами магазину була переважно молодь.

Також, наркоділок відкрив Інтернет-магазин з продажу спеціального обладнання для вирощування марихуани, насіння елітних сортів марихуани та мінеральних і органічних добрив. Крім того, учасники організованої групи надавали послуги з облаштування приміщень для вирощування марихуани.

Правоохоронці провели обшуки одночасно в трьох областях, під час яких вилучено три літри концентрату (наркотичного засобу). Вартість вилученого складає близько одного мільйона гривень. Серед вилученого спеціальне обладнання для виготовлення наркотичних засобів, три пістолети та бойова граната, спеціальний апарат для подрібнення марихуани, а також спеціальне обладнання для її вирощування різними методами. Крім того вилучено насіння елітних сортів марихуани, вартість врожаю з яких за цінами «чорного ринку» складає близько 12 млн. грн.
Також у зловмисників вилучено поліграфічну продукцію (етикетки) та флакони, які використовувалися для збуту наркотику під виглядом легальних масел та рідин для куріння (інгаляції).

Трьох учасників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Відносно інших вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Фігурантам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від до 12 років з конфіскацією майна.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling