Новини

На Харьковщине определяли лучший гвардейский гранатометный расчет (видео)

14 Липня 2018 15:39

Протягом трьох днів гранатометники всіх військових частин Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України змагались за звання кращого розрахунку.

В підготовчому блоці судді перевіряли теоретичні знання військовослужбовців шляхом письмового тестування. Гвардійці відповідали на питання щодо умов виконання вправ стрільб та вимог настанов.

Наступним кроком стали практичні дії, коли гранатометники та їхні помічники виконували визначені нормативи з вогневої підготовки.

В заключному блоці змагань розрахунки безпосередньо показували свої вміння влучної стрільби по мішеням, які імітували бронетехніку та групи піхоти.

«Під час змагань всі умови були наближені до бойових. Військовослужбовці долали різні види перешкод, змінювали позиції для стрільби, метали ручні гранати, робили корегування на напрямок та силу вітру», - коментує капітан Олег Лукачинець.

У підсумку І місце виборов гранатометний розрахунок від 3 бригади оперативного призначення, друге місце зайняли гвардійці військової частини 3057, на третьому місці – бійці полку НГУ зі Слов’янська.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling