Политика

Воры и махинаторы в ВСУ: прапорщика так и не нашли. У Полторака лопнуло терпение (фото)

16 июля 2018 12:23

Сьогодні, 16 липня, під час робочої поїздки в Одеському гарнізоні, Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак перебуваючи у 46 Об’єднаному центрі забезпечення заслухав попередні результати роботи комплексної комісії Міністерства оборони України, щодо фактів порушень та зловживань керівництвом центру.

Комплексною комісією, яка була направлена за рішенням Міністра оборони України для перевірки 46 Об’єднаного центру забезпечення встановлено численні порушення та зловживання, які заподіяли державі збитки у великих розмірах.

Генерал армії України Степан Полторак доручив голові комплексної комісії в найкоротші терміни підготовити матеріали за результатами перевірки та передати їх до правоохоронних органів з метою відкриття кримінального впровадження.

Нагадаємо, Міністру оборони України стало відомо про факти неналежного виконання правил прийому продовольчої продукції на склади 46 Об’єднаного центру забезпечення (м. Одеса) та інші порушення, які підтвердилися під час роботи комплексної комісії Міністерства оборони України.

Також Міністром оборони України було прийнято рішення перевірити всі окремі центри забезпечення.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling