Общество

Гвардейцы подключились к ликвидации ЧС на Прикарпатье

28 июля 2018 12:35

Військовослужбовці військової частини 1241 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України долучились до ліквідації наслідків негоди на Прикарпатті.

Біля Івано-Франківська, в селі Угорники, через сильні дощі річка Бистриця пошкодила дамбу. Відбувся зсув плит на ділянці 70 метрів, що могло стати причиною прориву дамби та підтоплення житлових будинків, які розташовані неподалік.

На екстреному засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника міського голови Олексія Кайди було вирішено терміново відправити фахівців на місце події для проведення роботи щодо зупинки зсуву дамби. Також, комісією було прийняте рішення звернутись за допомогою до Національної гвардії України для залучення особового складу. Спільно з підрозділами ДСНС нацгвардійці наповнювали мішки піском та складали їх на берег дамби, тим самим унеможливлюючи її прорив й підтоплення житлових будинків. Проведення робіт ускладнювалось тим, що на аварійну ділянку не міг заїхати вантажний транспорт.

Сільський голова Угорників Любов Атаманчук подякувала гвардійцям за вчасно надану допомогу її односельцям й плідну співпрацю під час стихійного лиха.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling