Общество

Пограничники повысили квалификацию в выявлении поддельных документов

31 июля 2018 15:02

Головний експертно-криміналістичний центр продовжує виконувати завдання у рамках планової роботи з підвищення компетенції інспекторського складу в сфері безпеки документів, які посвідчують особу та надають право громадянам України, іноземцям та особам без громадянства на перетинання державного кордону.

Так, сьогодні на базі Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби ім. генерал-майора Ігоря Момота співробітники Головного експертно-криміналістичного центру завершили дводенні заняття щодо захисту проїзних документів та виявлення в них ознак підробок. У навчанні взяли участь військовослужбовці, які пройшли відбір у рамках проекту «Нове обличчя кордону».

Під час підготовчого курсу прикордонники мали змогу підвищити рівень своїх спеціальних знань та вдосконалити практичні навички з виявлення фальсифікованих документів. Основна увага приділялася вивченню передових європейських практик щодо розпізнавання різних ознак підробок у сучасних паспортних документах.

Усього в рамках чергового курсу підготовки пройшли навчання 25 інспекторів прикордонної служби Луганського, Львівського, Чопського прикордонних загонів, ОКПП «Київ» та Кінологічного навчального центру.

Подібні заняття із залученням інструкторів Головного експертно-криміналістичного центру проводяться вже втретє у цьому році. Крім того, інструктори залучаються на постійній основі до проведення навчально-методичних зборів, які щорічно організовуються Адміністрацією Держприкордонслужби, а також курсів підвищення кваліфікації з питань захисту документів, які проводяться за окремою навчальною програмою, розробленою у Головному експертно-криміналістичному центрі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling