Общество

Гандзюк согласилась на сотрудничество с полицией

2 августа 2018 21:17

Про це йшлося сьогодні, 2 серпня, на оперативній нараді за участю першого заступника Голови Національної поліції України – начальника кримінальної поліції В’ячеслава Аброськіна з керівниками оперативних підрозділів. На цій нараді заслуховувалися результати роботи правоохоронців у розкритті трьох резонансних злочинів: вбивства активіста у Бердянську, нападу на чиновницю Херсонської міськради та замаху на вбивство депутата міськради на Дніпропетровщині.

В’ячеслав Аброськін повідомив, що оперативники Департаменту стратегічних розслідувань (ДСР) відвідали за місцем лікування жительку Херсона Катерину Гандзюк, яка стала жертвою нападника з кислотою. За постановою слідчого жінці виділено охорону в лікувальному закладі, де вона перебуває Під час цієї зустрічі потерпіла погодилася співпрацювати зі слідством, зокрема – надати відому їй інформацію, що допоможе розкрити цей злочин.

«Головне те, що жінка пішла на контакт і почала співпрацювати з нами», – зазначив перший заступник глави Нацполіції.

Він також закликав можливих очевидців чи свідків звертатися до поліції і повідомляти інформацію, що сприятиме розкриттю цього нападу.

«Ми підтримуємо роботу журналістів та активістів, які намагаються власними силами встановити обставини події та займаються поширенням інформації з цього приводу. Однак, ми звертаємось до громадськості: якщо є якась інформація, що допоможе поліції у розкритті цього злочину та притягненні винних осіб до відповідальності згідно чинного законодавства – повідомляти цю інформацію правоохоронним органам», – наголосив В’ячеслав Аброськін.

У рамках оперативної наради перший заступник глави Нацполіції заслухав звіти керівників оперативних підрозділів Нацполіції щодо результатів роботи правоохоронців у розкритті трьох резонансних злочинів: вбивства активіста у Бердянську, нападу на чиновницю Херсонської міськради та замаху на вбивство депутата міськради на Дніпропетровщині.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про надання поліцією охорони чиновниці Херсонської міськради, яка постраждала від нападу молодика з кислотою. До Херсона і Кам’янського, що на Дніпропетровщині, виїхали і працюють там посилені слідчо-оперативні групи. До їх складу увійшли представники Голосного слідчого управління і Департаменту стратегічних розслідувань.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling