Политика

Дату закрытия КПВВ "Станица Луганская" перенесли на сентябрь

13 августа 2018 13:42

Об этом сообщил заместитель председателя Луганской областной военно-гражданской администрации Юрий Клименко у себя в Facebook.

Тримаю на особистому контролі роботи з облаштування сервісної зони контрольно-пропускного пункту «Станиця Луганська». Водночас ведемо перемовини щодо строків закриття КПВВ на час проведення монтажу тимчасових конструкцій, підключення до мереж електро- та водопостачання і водовідведення. За рішенням командування операції об’єднаних сил, пропуск громадян через КПВВ буде припинений з 2 до 7 вересня, а не 27 до 31 серпня, як повідомлялось раніше. Остаточно термін закриття буде 22 серпня на засіданні Тристоронньої контактної групи.
Щодо ремонтних робіт. До КПВВ «Станиця Луганська» підведено комунікації з централізованої системи водопостачання та водовідведення, внутрішнього електропостачання. Змонтовані нові модулі для збільшення кількості спеціального облаштованих робочих місць для проведення паспортного та фіскального контролю, що значно збільшить пропускну спроможність КПВВ. Завершується будівництво укриття, навісів-накопичувачів для відвідувачів пункту пропуску.
Робимо усе можливе, щоб ремонтні роботи жодним чином не заважали функціонуванню єдиного в області пункту пропуску.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling