Общество

Стало известно о гибели в зоне ООС бойца с позывным "Скит" (фото)

19 августа 2018 09:01

В субботу, 18 августа, стало известно о гибели на Донбассе украинского военнослужащего Василия Крищука с позывным "Скит", сообщается на странице роты "Сич" в соцсети:

В зоні проведення ООС загинув наш екс-боєць батальйону "Січ" Василь "Скіт" Крищук. Після служби в батальйоні, Крищук перейшов служити в 3 механізованний батальйон 14 ОМБР. Поліг у бою із диверсійно-розвідувальною групою ворога.

Информацию о гибели бойца подтверждают в Волынском военкомате:

Знову - сумна звістка. 18 серпня 2018 року, під Золотим на Луганщині загинув боєць 14-ї ОМБр, наш побратим зі "Свободи" Василь Крищук, 1982 р.н.

За дорученням голови Волинської "Свободи" Анатолія Вітіва щойно мав розмову з обласним військовим комісаром Романом Куликом: він підтвердив цю інформацію.

Наш побратим загинув під час бою на блок-посту з ворожою російською ДРГ, яка відкрила вогонь зненацька. В тому бою - троє поранених наших захисників, один - тяжко. Наш побратим загинув від ворожої кулі в серце, яка увійшла збоку від "броніка".

Василь Крищук був переконаним націоналістом, активним учасником Революції гідності, спільно з побратимами з "Легіону Свободи" пішов захищати нашу землю від московського окупанта. Демобілізувавшись із фронту, невдовзі повернувся бити ворога знову...

Вдома у нього залишились дружина і двоє малолітніх дітей, любляча мама...


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling