Политика

Украинцев призывают подключиться к кампании благодарности военным (видео)

20 августа 2018 15:54

Сегодня в Украине запускают национальную кампанию благодарности военным "Благодаря тебе".

Приурочили ее к 27 годовщине независимости Украины.

В описании говорится:

У 2014 році російський агресор прийшов на українську землю з війною. Тоді в України — без армії, з розореною скарбницею — здавалось, не було шансів. Але були тисячі чоловіків і жінок, які стали на її захист. Більше трьохсот тисяч за чотири з половиною роки війни. Всі вони — чиїсь родичі, друзі, колеги, знайомі. Ми майже щодня бачимо їх на вулицях, у кафе, на роботі, у громадському транспорті.

Чи виникало у вас інколи бажання підійти і по-людськи висловити їм свою вдячність? Чи зупиняли ви себе, вагаючись: «Як підійти до незнайомої людини? Що сказати?». Жест шани — прикладена до серця долоня — дозволяє подолати цей бар’єр. Це простий знак, яким можна висловити вдячність людині, яка захистила нашу країну і наше мирне життя.

Долучайтеся до національної кампанії «Завдяки тобі» — руху вдячності військовим, ветеранам і ветеранкам. Вже сьогодні, зустрівши когось із них на вулиці, у кафе, на роботі чи у транспорті, прикладіть руку до серця на знак вдячності. Це можливість без слів сказати: «Моє життя у мирному місті, свобода і незалежність України — все це можливе завдяки тобі».

К кампании присоединятся лидеры общественных мнений и общественные авторитеты Сергей Жадан, Андрей Хлывнюк, Ярмак, Юрий Макаров, Роман Винтон, Осман Пашаев, Римма Зюбина, Саша Кольцова, Виталий Дейнега, Антон Слепаков и другие.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling