Общество

Жена убитого в Сумах экс-депутата Жука находится в России

22 августа 2018 07:29

Вдова бывшего депутата Сумского городского совета Анатолия Жука, убитого 2 августа, вместе с дочерью находится на территории Российской Федерации. Об этом на своей странице в соцсети сообщил заместитель главы Национальной полиции Вячеслав Аброськин.

Сьогодні ми отримали достовірну інформацію про те, що розшукувані безвісно зниклі вдова та донька, а також водій вбитого 2 серпня 2018 року колишнього керівника Сумського осередку Ліберально-демократичної партії Анатолія Жука... знаходяться в РФ. За нашими данними жінка була затримана прикордонникам РФ під час незаконного перетина кордону в районі Єлізоветовки Глушковського району Курської області.

Не зрозуміло за яких обставин, але невтішна вдова та колишній водій запросили у РФ політичного притулку.

Жінка потерпілого, яка під час вбивства знаходилася поряд з ним, відразу після вбивства чоловіка відмовлялася співпрацювати з поліцією, посилаючись на свій хворий стан. Її адвокат звинувачував поліцейських у «бессєрдєчності» та нерозумінні здоров'я жінки, однак таке «погане самовідчуття» не завадило їй вночі перейти кордон.

Ми продовжуємо проводити всі необхідні оперативно-розшукові та слідчі дії з метою встановлення особи, або осіб, причетних до вбивства, а також з’ясування всіх обставин скоєного злочину.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling