Общество

В Нацгвардии стартовал финальный этап соревнований на лучший взвод оперативного назначения

5 сентября 2018 17:02

В Международном центре подготовки подразделений в с. Старый Киевской области 4 сентября 2018 года начался второй этап соревнования на лучший взвод оперативного назначения Национальной гвардии Украины.

Об этом сообщает пресс-служба НГУ:

Відкрив змагання тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління бойової та спеціальної підготовки НГУ полковник Олександр Лещенко. «Головна мета проведення таких змагань полягає у здійсненні обміну професійним і бойовим досвідом між взводами у військових частинах оперативного призначення та його подальшого впровадження в систему підготовки даної категорії військовослужбовців», - сказав він у своїй промові.

Після вшанування пам'яті загиблих в ООС хвилиною мовчання зі словами Божого благословіння до гвардійців звернувся військовий капелан Міжнародного центру о. Григорій Березюк. «Сьогодні ви маєте нагоду удосконалити свій професіоналізм та бойові навички, щоб стояти на захисті життя, яке нам дароване Богом!», - зазначив отець та провів освячення. Змагання пройдуть в три етапи.

В перший день учасники змагань склали іспити з тактичної та вогневої підготовки, РХБ захисту та інших військових дисциплін. Протягом 10 діб гвардійців чекає виконання тактичного завдання та бойова стрільба взводу в обороні. «Ми повинні досконально володіти всіма видами стрілецького озброєння та вміти правильно діяти в тій чи іншій оперативній ситуації, а цьому треба навчатися на практиці в умовах, що наближені до бойових.»,- зазначив командир взводу оперативного призначення військової частини 3028, один із переможців тотожних змагань минулого року, старший лейтенант Рафаель Сандлер.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling