Техно

Інтернет зі швидкістю світла – надійний помічник в бізнесі від Укртелеком

6 сентября 2018 21:12
  На правах рекламы

Швидкісний та надійний інтернет – не розкіш, а щоденна потреба для успішного ведення справ. Лідер серед провайдерів України, компанія Укртелеком пропонує клієнтам оптичний інтернет для бізнесу зі швидкістю до 1 Гбіт/с. Новітнє обладнання та передові технології гарантують стабільний доступ до всесвітньої павутини та надійну передачу даних. Оптичне волокно дозволяє підключити до Інтернету як невеличкий офіс, так і бізнес-центр або торгово-розважальний комплекс. Інформація про всі популярні послуги Укртелеком доступна на сайті компанії b2b.ukrtelecom.ua.

Особливості оптичного інтернету

На зміну мідному кабелю в сферу телекомунікацій та Інтернету прийшло оптичне волокно. І хоча воно було винайдене більше півстоліття тому, своє широке застосування знайшло лише в останнє десятиліття. Цьому є розумне пояснення, адже попри невелику вартість ця технологія передачі даних потребує новітнього обладнання. Оптичне волокно – це пучок з крихітних скляних ниток. Передача сигналу здійснюється через світлове випромінювання – лазерне світло. Саме для цього потрібні спеціальні модеми, які трансформують електронний сигнал в оптичний. Головна особливість такої передачі сигналу – висока швидкість та надійність.

Переваги оптичного інтернету від Укртелеком

Сьогодні оптоволокно є однією з найкращих технологій передачі інформації та підключення до Інтернету. Волоконно-оптичні системи мають ряд переваг:

  1. Висока швидкість. Оптичний інтернет можна порівняти з персональною дорогою, де немає заторів. Завдяки високій пропускній здатності оптичного волокна значні обсяги інформації передаються за лічені секунди.
  2. Надійність. Кабель з оптоволокна стійкий до електромагнітного впливу, а також не залежить від електричного живлення.
  3. Безпечність. Оптоволоконний кабель не випромінює електромагнітні хвилі, стійкий до вологи, підвищених температур та хімічної дії.
  4. Захист інформації. Сигнал передається напряму від однієї точки до іншої, дані захищені від несанкціонованого доступу. До кабелю з оптоволокна неможливо врізатися.
  5. Економічність. Для передачі сигналу на великі відстані не потрібна додаткова апаратура чи підсилювачі. Оптоволоконний кабель легкий та не представляє інтересу для шахраїв: його неможливо здати в пункти прийому металобрухту.
  6. Легке підключення. Сьогодні оптичний інтернет Укртелеком доступний в більшості населених пунктів країни. Компанія має найбільше покриття та вже обслуговує 1,6 млн. абонентів.

Тарифи

Для ведення щоденних справ Укртелеком пропонує оптимальні цінові пропозиції. Для малого та середнього бізнесу передбачено 5 тарифних планів:

  • 20 Мбіт/с;
  • 50 Мбіт/с;
  • 100 Мбіт/с;
  • 500 Мбіт/с;
  • 1 Гбіт/с.

Деталі підключення та вартість послуг можна дізнатися на офіційній сторінці провайдера – b2b.ukrtelecom.ua/sbservices/opticheskiy-internet-41.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling