Политика

Воля к победе: тернопольские артиллеристы борются за звание лучших (фото)

11 сентября 2018 14:47

Об этом сообщает пресс-служба 44 артбригады ВСУ на своей странице в соцсети:

На Рівненському загальновійськовому полігоні розпочались змагання (конкурс) на кращу артилерійську батарею Сухопутних військ Збройних Сил України. Військовослужбовці окремої артилерійської бригади оперативного командування «ЗАХІД» виборюють звання кращих у групі причіпна артилерія. Розрахунки представлені у складі двох артилерійських батарей з гарматами 2А36 «Гіацинт» і МТ-12 «Рапіра». Змагання проходять у чотирьох номінаціях: тактичній (бойова стрільба), спеціальній (включає залік кожного артилериста на його підготовку) , спортивній (подолання смуги перешкод) та індивідуальній (імітаційні засоби) .

У перший день змагань артилеристи показали злагоджені дії та готовність до виконання завдань з вогневого ураження противника. Змагання в тактичній номінації проводились в ході навчання артилерійської батареї з бойовою стрільбою.

Другий день. Військовослужбовці окремої артилерійської бригади номінації спеціальна підготовка гармаші показують вміння та практичні навички в роботі на штатній техніці. Нормативи виконуються у складі підрозділу (обслуги), або окремими військовослужбовцями. Оцінка визначається за правильністю виконання нормативу та за часом його виконання. Незважаючи на виснажливі темпи військовослужбовці щоразу пришвидшуються, показують кращі результати. Далі на артилеристів чекає спортивна номінація де вони демонструватимуть фізичну підготовку та подолання смуги перешкод.

Третій день. Артилеристи демонструють розвиток сили, спритності, витривалості та здатність протистояти навантаженням в процесі військово - професійної діяльності. У спортивній номінації армійцям довелось подолати смугу перешкод у шість етапів. Бігали зі спорядженням через колеса, перескакували повз колючий дріт, долали ділянки інженерних загороджень, розбирали та збирали автомат, діставали та переносили на ношах пораненого. В ході виконання нормативів артилеристам довелось привести до гармату до бою, попередньо визначивши координати, навести її на ціль та виконати нормативи з вогневої підготовки. В цілому артилерійські розрахунки із завданням справились добре, показали хороші результати.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling