Общество

В Одесской области начались сборы с молодыми лейтенантами Нацгвардии (фото)

13 сентября 2018 13:17

В Одессе начался учебно-методический сбор с офицерами-выпускниками высших военных учебных заведений 2018 года, которые прибыли для прохождения военной службы в Южное оперативно-территориальное объединение Национальной гвардии Украины.

Об этом сообщает пресс-служба ведомства:

Мета зборів – вдосконалення теоретичних знань та практичних навичок офіцерів-випускників вищих військових навчальних закладів щодо організації та проведення індивідуальної підготовки особового складу підрозділів відповідно до стандартів НАТО та впровадження в систему підготовки підрозділів використання інструкторів з бойової підготовки в якості помічників керівника заняття.

Традиційно збори розпочались із підняття Державного прапора України та стройового огляду. Заступник начальника Південного територіального управління по роботі з особовим складом полковник Андрій Сафошкін перевірив готовність учасників зборів до занять, довів план проведення та завдання щодо опанування молодими офіцерами військових справ.

Заняття розпочались із доведення теоретичних основ, з офіцерами розглянули питання правової, методичної та службової підготовки. Під час психологічної підготовки з лейтенантами провели тестування для встановлення лідерських якостей та структури особистості кожного.

Надалі слухачам нагадали про основи організації радіозв’язку, положення про проходження громадянами України військової служби в ЗСУ, практично продемонстрували порядок підготовки до служби підрозділів, які виконують завдання по охороні громадського порядку, особливості організації служби із конвоювання, організацію та проведення тактичних навчань взводів з бойовою стрільбою.

Наступним етапом зборів стануть практичні заняття з інструкторами, підготовленими за стандартами НАТО.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling