Экономика

Германия может профинансировать строительство автобана Мариуполь-Запорожье

24 сентября 2018 14:52

Об этом сообщил министр инфраструктуры Украины Владимир Омелян на своей странице в Facebook:

За насиченим минулим тижнем не встиг навіть написати про підсумки поїздки до Німеччини.
А вони - гарні 🙂

Зустрівся з Федеральним Міністром економіки та енергетики Пітером Альтмаєром, обговорили багато важливих аспектів подальшого двостороннього співробітництва.
Відбулися розширені переговори з міністерствами економіки та транспорту.
Німецька сторона розглядає можливість виділення фінансування на автодорогу в Східній Україні, вірогідно, це буде шлях Маріуполь-Запоріжжя. І він стане першим справжнім автобаном в Україні, збудованим за всіма вимогами ЄС 😉 На ініціативу Президента України звернувся до німецьких друзів з проханням розглянути можливість адресної допомоги Краматорську з відбудови та розвитку інфрастуктури та потужностей цього міста.
В рамках міжнародної транспортної виставки Іннотранс, що раз на два роки збирає найкращі компанії світу, провів переговори зі своїми колегами з ЄС, представниками ряду іноземних компаній, відвідав українські стенди, яких цього року було вже близько 20 і показували конкурентну продукцію.
І, звісно, започаткували новий важливий етап спільно з Hyperloop Transportation Technologies - сертифікацію цього нового виду транспорту TÜV SÜD, провідною німецькою асоціацією з безпеки.

Сьогодні розпочався мій візит до США. Два дні переговорів у Вашингтоні з друзями з Держдепу, Міністерств транспорту, торгівлі, USAID та інших відомств і починаю «поїздку багатоповерховою Америкою»: Лос-Анджелес, Чикаго, Нью-Йорк. Заплановані зустрічі з керівництвом портів і аеропортів, виступи на двох конференціях, переговори з бізнесом, аби переконати, що Україна - найкраще місце для інвестицій.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling