Экономика

Армейцы заплатили более полумиллиона грн за нанесенный вред экологии Черкасской области

12 октября 2018 08:24

Об этом сообщает пресс-служба военной прокуратуры:

Військова прокуратура Центрального регіону України постійно вживає заходи представницького характеру у сфері дотримання вимог природоохоронного законодавства з боку підрозділів Збройних Сил України та інших військових формувань.

Так, 11.10.2018 господарським судом Черкаської області розглянуто позов військового прокурора Черкаського гарнізону Центрального регіону України до однієї з військових частин, дислокованих у Черкаській області про стягнення збитків, заподіяних військовиками навколишньому природному середовищу. Позов було заявлено в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Черкаській області.

Установлено, що службовими особами вказаної військової частини не вживались заходи щодо запобігання негативному і екологонебезпечному впливу на земельні ділянки військового містечка, внаслідок чого допущено їх засмічення. В результаті цього, за даними екологів навколишньому природному середовищу спричинені збитки на суму 595 тисяч гривень.

В ході судового розгляду службовими особами військової частини вжито відповідні заходи та добровільно усунуто зазначені порушення екологічного законодавства, про що свідчать висновки Державної екологічної інспекції у Черкаській області.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling