Харьков

Финал футбольного чемпионата на "Кубок героев АТО" 2018 года стал гвардейским! (фото, видео)

15 октября 2018 10:21

14 октября, в День защитника Украины, на столичном стадионе «Динамо» им. В. В. Лобановского прошли заключительные матчи открытого чемпионата Украины по футболу среди команд Лиги учасников АТО.

Всего в финальном этапе приняли участие 24 команды представителей различных силовых ведомств и объединений участников боевых действий, которые завоевали право на участие в турнире во время соревнований группового этапа в шести региональных дивизионах.

Семь команд представляли Национальную гвардию Украины, отмечает Ратник.

Також слід відзначити, що цей чемпіонат уперше став міжнародним, адже серед учасників були й ветерани війни з Данії та Норвегії. Напередодні команди цих країн зіграли товариські матчі із ветеранами АТО України.

Цього разу четверте місце виборола команда «Гепард» запорізького полку оперативного призначення НГУ, бронзовими призерами стали представники Житомирської Нацполіції "ГУНПУ Житомир".

І хоча було зрозуміло, що переможцем у будь-якому випадку стане команда Нацгвардії (у фінал вийшли дві гвардійські команди), та все одно вирішальна фінальна гра стала найцікавішим футбольним поєдинком чемпіонату.

Уперше в історії гри переможців визначили за серією додаткових пенальті. Тож другою у турнірній таблиці стала команда калинівського полку оперативного призначення НГУ «Ягуар». І з рахунком 4:3 перемогу здобули гвардійці команди Східного оперативно-територіального об'єднання НГУ «Схід».

Одразу після завершального матчу розпочалась церемонія нагородження переможців і призерів. Відомчі відзнаки та подяки за співпрацю із рук командування Національної гвардії України отримали організатори чемпіонату.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling