Общество

Молодежь Славянска узнала об альтернативе "срочной" службе (фото)

7 ноября 2018 07:38

Гвардейцы продолжают систематическую работу по популяризации службы в рядах Национальной гвардии Украины. В рамках этой работы офицер воинской части 3035 посетил Славянский колледж транспортной инфраструктуры, чтобы рассказать студентам о привилегиях службы в резерве в рядах Национальной гвардии Украины. Об этом сообщает пресс-служба ведомства:

“Сьогодні ми провели роз’яснювальну роботу в Слов’янському коледжі транспортної інфраструктури зі студентами щодо проходження служби в лавах Національної гвардії України. В ході бесіди ми зробили акцент на проходженні служби у військовому резерві та подальшому навчанні в Національній академії Національної гвардії України”, - розповів командир резервної роти капітан Дмитро Друзін.

Інформація, яку хлопці та дівчата отримали від офіцера виявилася настільки цікавою і корисною, що студенти навіть запросили його на батьківські збори. Батьки зможуть ознайомитись з важливими для них питаннями і допомогти своїм синам прийняти правильне рішення.

“Батько каже, що армія робить з хлопця справжнього чоловіка, людина стає більш впевненою в собі, і я хочу спробувати чи справді це так” - поділився студент третього курсу Іван Посєшніченко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling