Общество

В Нацгвардии продолжается акция "Гвардійська родина – тобі, Україно!" (фото)

23 ноября 2018 08:38

Вскоре украинцы будут праздновать День святого Николая, новогодние и рождественские праздники. К этим праздникам в Нацгвардии Украины начат сбор гуманитарной помощи и подарков для детей-сирот в рамках акции «Гвардійська родина – тобі, Україно!».

С целью улучшения военно-гражданских отношений и укрепление доверия жителей Донецкой и Луганской областей к военнослужащим и жителям других регионов Украины, гвардейцы провели сбор игрушек, книг, рисунков, канцтоваров, сладостей и кондитерских изделий для детей, проживающих в зоне проведения ООС.

Об этом сообщает пресс-служба ведомства:

Військова частина 3056 заручилась підтримкою у релігійних, громадських, благодійних організацій та освітніх закладів, у рамках акції «Гвардійська родина – тобі, Україно». Активну участь у проведенні цього заходу взяли дирекція, педагогічні та учнівські колективи Херсонського гідрометеорологічного технікуму, Херсонського вищого професійного комерційного училища та Херсонської середньої загальноосвітньої школи №55.

Командування військової частини 3056 НГУ висловлює вдячність навчальним закладам за співпрацю.

Заступник командира військової частини 3017 по роботі з особовим складом полковник Станіслав Басараб зустрівся з учнями та педагогами навчальних закладів двох районів Харкова та провів бесіди щодо участі у добровільному зборі гуманітарної допомоги та подарунків для дітей-сиріт. Школярі та вчителі з задоволенням відізвались на цей заклик, а шкільні загони "юних миротворців" взяли активну участь.

Завдяки зусиллям військовослужбовців бригади, співпраці вчителів та учнів міських шкіл, вже сьогодні місцевий дитячий будинок отримав пакунки із солодощами, розвиваючими іграшками, спортінвентарем та необхідною для навчання канцелярією.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling