Общество

В Нацгвардии Украины обсудили приоритеты сотрудничества с Нацгвардией Калифорнии

29 ноября 2018 17:26

В Главном управлении Национальной гвардии Украины состоялась рабочая встреча командования гвардии Украины с делегацией Национальной гвардии штата Калифорния (США) во главе с советником командующего Национальной гвардии Калифорнии бригадным генералом Тимом Ригером. Об этом говорится в сообщении пресс-службы НГУ:

Під час зустрічі обговорили поточний стан співробітництва, а також розгляд можливих напрямків подальшої співпраці між Національною гвардією штату Каліфорнія та Національною гвардією України в рамках Багатонаціонального (українсько-американського) об’єднаного координаційного комітету з питань військового співробітництва та оборонного реформування.

Командувач Нацгвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров ознайомив іноземну делегацію з етапами реформування, поточними результатами і планами на 2019 рік. За словами командувача, зараз увага акцентується на вдосконаленні системи управління та навчання особового складу.

Під час зустрічі досягнуто відповідного розуміння важливості спільних заходів та партнерської взаємодії між Національною гвардією України та Каліфорнії, особливо що стосується сприяння підготовки особового складу та планування проведення спільних навчань.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling