Политика

В Минобороны прошли торжества по случаю Дня ВСУ (видео)

5 декабря 2018 15:37

Об этом говорится в официальном сообщении Минобороны:

Сьогодні, 5 грудня, в Міністерстві оборони України відбулися урочисті заходи з нагоди святкування 27-ї річниці Збройних Сил України.

В урочистостях взяли участь керівний склад Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, члени Колегії оборонного відомства, працівники ЗС України, командири військових частин та військовослужбовці ЗС України.

Під час урочистостей Міністр оборони України Степан Полторак та Начальник Генерального штабу ЗС України генерал армії Віктор Муженко нагородили кращих військовослужбовців ЗС України урядовими нагородами, відомчими відзнаками та нагородами, грошовими преміями і цінними подарунками.

Слід наголосити, що напередодні 27-ї річниці Збройних Сил України, представники оборонного відомства та Генерального штабу ЗС України проводять нагородження Українських захисників, безпосередньо в районі проведення операції Об'єднаних сил на Сході України.

Всього до свята за дорученням глави оборонного відомства на передовій відомчими відзнаками було нагороджено декілька тисяч військовослужбовців Збройних Сил України.

На завершення урочистостей відбувся святковий концерт, який присутнім підготували артисти Національного президентського оркестру .

К празднику военное ТВ опубликовало цикл роликов о родах войск:


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling