Общество

В Славянске воспитанники педагогического лицея поздравили украинских защитников

7 декабря 2018 07:02

Славянские лицеисты и гвардейцы поздравили военнослужащих Вооруженных сил с профессиональным праздником. Воинов ждали творческие подарки: песни, стихи, изделия «хендмейд» и слова благодарности, отмечает пресс-служба ведомства:

У педагогічному ліцеї здобувають знання понад триста дітей. Це майбутні філологи, програмісти, біотехнологи, фізики та математики. Напередодні Дня Збройних сил України ліцеїсти розкрили свої серця та привітали захисників нашої держави, теперішніх та потенційних. Вояки військової частини 3035, які виконують завдання в районі проведення Операції об’єднаних сил, також долучились до привітання.

«Дня нас дуже важливе спілкування наших дітей з військовими. Ми хочемо, щоб наші вихованці розуміли також і свою роль у цьому процесі. Адже вони – громадяни нашої держави, і від них залежить, якою вона буде вже незабаром», – розповіла викладач Слов’янського педагогічного ліцею Олена Ратушна.

«Що об’єднує Збройні сили та Національну гвардію? Ми виконуємо різні завдання, але робимо одну справу – захищаємо нашу державу. Але на це працюють також всі, хто дотримується закону, працює та вчиться. Отже, День Збройних є всенародним святом», - запевнив заступник командира роти по роботі з особовим складом старший лейтенант Ярослав Гришаков.

У ліцеї, як виявилося, навчаються також діти військовослужбовців, зокрема й гвардійців Слов’янського полку.

«Мій батько – військовий. Він сміливий і добрий. Щоправда, бачу його рідко, бо він постійно на службі. Але я його завжди жду. Ми з ним обожнюємо дивитись фантастику вихідними», – поділився ліцеїст Андрій Бурлака.

Військові подякували вихованцям та педагогам ліцею за теплий прийом, а також запросили до себе в гості на канікулах. Крім того, вони пообіцяли надати посильну допомогу бажаючим вступити до військових навчальних закладів.

«Перемога буде за нами. Вороги буде розбитий і на нашій землі запанує лад і спокій», - пообіцяв старший стрілець роти охорони Слов’янського військомату В’ячеслав Скорик.

Сергій Молотков

Богдан Кондартов


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling