Политика

В Национальной гвардии подвели итоги за 2018 год на расширенном заседании Военного Совета

8 декабря 2018 16:16

Командующий Национальной гвардии Украины генерал-полковник Юрий Аллеров рассказал о результатах деятельности Национальной гвардии Украины на расширенном заседании Военного совета в Главном управлении НГУ с участием министра внутренних дел Украины Арсена Авакова.

Об этом сообщает пресс-служба ведомства:

На початку заходу міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков подякував особовому складу, командирам військових підрозділів і частин та керівництву НГУ за сумлінне та якісне виконання визначених завдань, внесок Нацгвардії у забезпечення захисту громадян, територіальної цілісності та недоторканості України, збереження миру та спокою у державі. Після чого командувач Нацгвардії генерал-полковник Юрій Аллеров підводячи підсумки за рік, зазначив:

«Найбільшим досягненням за останній час можна вважати створення міжнародних центрів підготовки та колосальну роботу в напрямку міжнародного співробітництва і, звісно, членство у FIEP. У 2018 році Нацгвардія продовжила розбудову військових частин, використання нових зразків озброєння та техніки. Також лишається актуальним питання соціального забезпечення. Наші військовослужбовці проходять реабілітацію та отримують матеріальні компенсації за складні умови службово-бойової діяльності».

Як повідомлялося раніше, під час розширеного засідання Військової ради НГУ очільник МВС підкреслив, що не зважаючи на усі складнощі, що стосуються бюджету, держава визначила найголовніші напрямки, серед яких - забезпечення військовослужбовців Національної гвардії та поліцейських. Тож, до кінця року більше 550 сімей нацгвардійців отримають житло, а вже з 1 січня 2019 року зарплати гвардійців будуть підвищені в середньому на 30%.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling