Общество

Гвардейцы привезли подарки детям в Попасную (фото)

16 декабря 2018 12:53

Об этом рассказывает пресс-служба ведомства:

Представники батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького та СІМІС НГУ в рамках всеукраїнської акції “Гвардійська родина, тобі Україно!” відвідали 21 та 1 загальноосвітні школи міста Попасна Луганської області.

Варто більш докладно розповісти про цю благодійну гуманітарну акцію. Вона націлена на підтримку та привітання з Днем Святого Миколая, новорічними та різдвяними святами дітей з 35-ти навчальних та соціальних закладів Луганської та Донецької області. До акції окрім військовослужбовців Нацгвардії та їх родин долучились учні навчальних закладів України, представники громадських організацій та підприємці.

В 21 ЗОШ директор школи, Марина Устенко та діти з радістю зустріли та запросили всередину військовослужбовців. В кожному класі, куди заходили нацгвардійці, розігрувалась маленька вистава про Святого Миколая та його помічників. А школярі у відповідь показували якісь номери, або виконували танок, або розповідали вірш.

Після цього нацгвардійці роздавали подарунки, фотографувалися з дітьми, а представники батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького подарували школі прапор батальйону підписаний бійцями.

З кожним класом та і школою прощалися дуже тепло, з посмішками на обличчях та побажаннями гарно провести свята та, щоб виповнилися мрії всіх діточок. Впевнені, що частинку добра, радості та тепла вдалося передати нам тут від всієї Гвардійської родини.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling