Харьков

Нацгвардия соболезнует семье погибшего в ООС бойца (фото)

16 декабря 2018 12:30

Об этом говорится в сообщении пресс-службы ведомства:

Жахлива новина зі Сходу. Офіцер батальйону спеціального призначення військової частини 3035 загинув 15 грудня 2018 року під Маріуполем в районі проведення Операції об’єднаних сил внаслідок обстрілу.
«З сумом дізнався про втрату нашого побратима. Розумію, як важко змиритися з цим непоправним горем. Розділяю разом з Вами біль втрати, сумую разом з Вами, підтримую Вас у годину скорботи» ‑ заявив командувач нацгвардії генерал-полковник Юрій Аллеров.
«Денис Лошкарьов загинув як воїн. Він боровся з підступним ворогом до останніх секунд життя. Денис назавжди залишиться в наших серцях, його ім’я буде записане золотими літерами в бойовій історії військової частини 3035, батальйону спеціального призначення і всього Українського війська. Герої не вмирають», - сказав командир військової частини 3035 полковник Василь Жук.
Побратими Дениса згадують його як мотивованого воїна, який мав непересічні лідерські якості.
«Він був людиною слова, – розповів про свого товариша боєць батальйону спеціального призначення військової частини 3035 Олег Жаріков. - Денис, свого часу, був головою Херсонської самооборони. Для нас він завжди був лідером, командиром нашого взводу. За своїх бійців стояв, боровся. До роботи ставився відповідально. Сам постійно навчався, інших вчив. Його поважали всі у підрозділі. Він служив у нас з 2015 року, пройшов Широкине, і потім об’їздив всю лінію фронту. До армії прийшов за велінням серця. У цивільному житті був юристом».
Денис Лошкарьов 1979р.н – щирий патріот України, уродженець Херсонщини. У нього залишились двоє синів, дочка та дружина. Вічна пам'ять герою.
Командування Національної гвардії України висловлює глибокі співчуття рідним та близьким молодшого лейтенанта Дениса Лошкарьова.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling