Общество

Аваков презентовал мотивационную программу правоохранителям донецкой области (фото)

17 декабря 2018 17:04

Мотивационная программа МВД позволит перейти на новое качество полицейских и спасательных сил.

Об этом сегодня, 17 декабря, сказал министр внутренних дел Арсен Аваков во время встречи с полицейскими и спасателями Донецкой области в Краматорске, передает пресс-служба МВД:

«Сьогодні провели нараду щодо першого мотиваційного пакету для поліцейських та рятувальників . Ми переходимо в нову якість поліцейських сил, та сил рятувальників. Крок за кроком ми йдемо в напрямку розвитку наших сил безпеки як сервісних служб, що забезпечують якість життя», - наголосив Арсен Аваков.

Очільник МВС зазначив, що в рамках мотиваційної програми, кожен поліцейський та кожний рятувальник, який служить чесно та компетентно, після двох років служби може підписати контракт на основі іпотеки до 20-річного пільгового фінансового лізингу з урахуванням повного погашення відсотків з боку міністерства та бонусного погашення до 40% лізингу.

«Таким чином, поліцейські та рятувальники можуть забезпечити себе і свої родини стабільністю на багато років вперед. В рамках цього суспільство може вимагати від нього якісного сервісу по забезпеченню безпеки», - додав Арсен Аваков.

Голова ДСНС Микола Чечоткін в свою чергу підкреслив, що на сьогоднішній день вже дуже багато зроблено в питаннях підняття заробітної плати для рятувальників та поліцейських і зараз мова йде про важливість забезпечення їх житлом: «Ми поступово, але впевнено рухаємося шляхом реформ. Питання соціального захисту рятувальників і поліцейських виходить на перший план».

За словами голови Нацполіції Сергія Князєва, був детально вивчений досвід соціального забезпечення поліцейських в інших європейських державах.

«Гідна праця – гідні соціальні умови, невід’ємні чинники в роботі поліції», - сказав Сергій князєв.

Також під час візиту в Краматорськ, Арсен Аваков та Микола Чечоткін передали рятувальникам Донеччини 7 нових пожежних автомобілів на базі шасі «Маз». Вони обладнані тепловізорами,електричними генераторами,індивідуальними дихальними апаратами, пожежними рукавами і мотопомпами.

Автоцистерни отримали підрозділи Лимана, Слов’янська, Маріуполя, Великої Новосілки, Мангуша, Волновахи та Мар’їнки.

Нагадаємо, мотиваційна програма складається із збільшення заробітної плати на 30% та програми компенсації за орендоване житло, буде введено систему отримання власного житла поліцейським після двох років служби на основі іпотеки до 20-річного пільгового фінансового лізингу з урахуванням повного погашення відсотків з боку міністерства та бонусного погашення до 40% лізингу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling