Новости

Ворота Hormann на сторожі вашого майна

21 декабря 2018 10:46
  На правах рекламы

Продукція авторитетного німецького концерну Hörmann з’явилася на українському ринку в 1999 році. Тоді було відкрито представництво компанії в нашій країні.

Ворота для гаража — одна з найпопулярніших товарних позицій. Профільна сторінка на офіційному сайті, на яку можна перейти за посиланням http://www.hormann.ua/ru/.../garazhnye-vorota, відвідується досить часто. Власники гаражів ретельно вивчають асортимент із наміром убезпечити своє авто від викрадення чи пошкодження, а також зекономити на подальшому обслуговуванні будівлі.

Гаражні ворота Hörmann гармонійно поєднують у собі низку переваг:

  • високу функціональність та елегантний вигляд;
  • бездоганну якість та довговічність;
  • зручність та безпечність у користуванні.

Що треба знати, вибираючи ворота для гаража

До уваги покупців в онлайн-каталозі Hörmann Україна представлено три модифікації воріт.

  • Підйомно-поворотні щитові ворота Berry. По всьому периметру полотна обладнано цілим комплексом захисних механізмів, зокрема системою «пружина в пружині» та захистом від підважування. Конструкцію убезпечено від аварійного падіння або обриву полотна, а також від защемлення пальців. Доступні в різноманітному кольоровому та конфігураційному виконанні.
  • Секційні ворота з електроприводом. Являють собою конструкцію з однакових за висотою секцій. Привабливий вигляд забезпечується завдяки рівномірному розподілу гофрів. Строго вертикальне відкривання й розташування по стелі забезпечує значну економію простору як всередині, так і назовні. Придатні для приміщення з будь-якою формою дверного отвору, що робить їх оптимальним варіантом під час реконструкції. Доступна значна кількість кольорових та текстурних варіантів. Виробник дає десятирічну гарантію на ворота та п’ятирічну — на приводи.
  • Рулонні ворота RollMatic. Виробляються з якісного алюмінієвого профілю, стійкого до корозії. Залишають багато вільного місця всередині гаража, перед ним та під стелею. Продумане розташування профілів на намотувальному валу створює запірний механізм, який не дозволить зламати конструкцію зовні. Зручний привід, що монтується поза консоллю, забезпечує безшумний пуск та зупинку системи.

Надійне ущільнення воріт по периметру забезпечує гарну теплоізоляцію. Усі моделі комфортно керуються дистанційно, що особливо актуально в темний час доби та погану погоду. Пульт захищено від клонування, тому зловмисники не зможуть керувати ворітьми замість господаря.

Детальнішу інформацію шукайте на сайті компанії або зверніться до регіонального дилера.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling