Общество

В Академии НГУ молодые гвардейцы присягнули на верность народу Украины (фото)

22 декабря 2018 15:58

Об этом сообщает пресс-служба учебного заведения:

Гвардійці батальйону забезпечення навчального процесу Національної академії Національної гвардії України, в урочистій обстановці, присягнули на вірність українському народові.

«Це важлива подія та відповідальний крок у житті, ви починаєте військову службу. Ви присвячуєте себе службі українському народові. Вітаю вас з цією знаменною подією, щиро бажаю вам міцного здоров’я, мужності, наснаги та відданості Батьківщині. Хай вам щастить!», - привітав присутніх начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Юнаки вже пройшли заняття на навчальних зборах та отримали бойову зброю. Відтепер вони проходитимуть службу в батальйоні та забезпечуватимуть навчальний процес Академії, виконуючи широке коло покладених на них завдань найближчі півтора роки.

На церемонію прийняття присяги були запрошені батьки та рідні гвардійців, які із захопленням спостерігали за військовим ритуалом.

«Така подія відбувається лише один раз в житті і запам’ятовується на все життя. Дякую нашим командирам та начальникам, які своєю наполегливою працею виховують з нас справжніх патріотів. Наші батьки тепер можуть пишатися нами!», – зазначив солдат Данило Живанков.

По завершенню урочистостей, командування Академії запросило батьків на бесіду та відповіли на всі питання, які виникли у них стосовно проходження військової служби їх синів. Батьки мали змогу ознайомитися з умовами проходження служби та поспілкуватися з безпосередніми командирами підрозділів, в яких будуть служити і навчатися їхні діти.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling