Харьков

Ко дню основания Академии Нацгвардии Украины в учебном заведении открыли новый учебный корпус

26 декабря 2018 16:56

По случаю 87-й годовщины создания учебного заведения, в Академии ввели в эксплуатацию новый корпуc. В нем размещены служебные помещения для научных сотрудников, учебные аудитории, классы информационного обеспечения и конференц-зал.

Символическую ленточку перерезал начальник Национальной академии Национальной гвардии Украины генерал-лейтенант Сергей Соколовский и председатель Харьковского областного совета Сергей Чернов, отмечает пресс-служба учебного заведения.

«Колектив Національної академії Національної гвардії України не стоїть на місці. Всі працівники навчального закладу прикладають максимум зусиль, щоб створити всі умови для належної підготовки майбутніх офіцерів. Новий 3-поверховий корпус побудований за досить короткий термін та в повному обсязі забезпечений усіма інформаційними системами, які були закладені в проекті. Бажаю всім плідної праці на новому місці», - зазначив очільник навчального закладу.

На 1 поверсі розташовані приміщення для ад’юнктури та докторантури, які обладнані 1 навчальним класом та 4 аудиторіями. Всі приміщення забезпечені меблями, комп’ютерною технікою.

На 2 поверсі - приміщення кафедри інформатики та прикладних інформаційних технологій, обладнані 2 комп’ютерними класами, викладацькою, лабораторіями та класом Академії CISCO, який забезпечить навчання курсантів за сучасними, новітніми, телекомунікаційними технологіями та дозволить отримати сертифікат інженера телекомунікаційних технологій міжнародного зразку. Також там розташоване приміщення інформаційно-обчислювального центру, в якому є навчальний клас та 4 приміщення для персоналу. В усіх кабінетах встановлена комп’ютерна техніка.

На 3 поверсі розміщений науково-дослідний центр Академії, який включає в себе кабінети начальника та заступника науково-дослідного центру, 4 науково-дослідні лабораторії, приміщення поліграфічних досліджень та конференц-зал. Всі приміщення забезпечені новими меблями, науковою літературою, комп’ютерною технікою та комп’ютеризованою ліцензованою сенсорною поліграфічною системою, яка спрямована на проведення психофізіологічних досліджень на виявлення брехні.

«Хочу висловити вдячність за те, що було вкладено так багато зусиль в будівництво нового корпусу. Нові, світлі, комфортні приміщення стануть запорукою згуртованої праці і ефективного навчання», - зазначив начальник науково-дослідного центру полковник Ігор Приходько.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling