Криминал

В Киевской области разоблачили группу торговцев оружием (фото)

29 декабря 2018 16:47

Сотрудники Службы безопасности Украины блокировали в Киевской области деятельность организованной группы торговцев оружием.

Об этом на своей странице в соцсети сообщает пресс-служба ведомства:

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю та слідчі Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області блокували в столичному регіоні діяльність організованої групи торгівців зброєю.
Оперативники спецслужби встановили, що кілька місцевих мешканців налагодили нелегальний бізнес із виробництва набоїв і травматичної зброї, а також її переробленні під бойову Засоби ураження та боєприпаси зловмисники реалізовували в різнихрегіонах країни через особисті зв`язки, у тому числі серед кримінальних кіл, а також на спеціалізованих Інтернет-сайтах. «Товар» ділки відправляли замовникам через недержавні поштові сервіси.
Правоохоронці провели п`ятнадцять санкціонованих обшуків у місцях незаконного виробництва та зберігання зброї та боєприпасів, а також за адресами проживання фігурантів кримінального провадження. У ході слідчих дій вилучено «виробниче» обладнання, комплектуючі та запчастини для виготовлення засобів ураження, понад двадцять тисяч набоїв різного калібру, а також документальні матеріали, які підтверджують протиправну реалізацію «продукції».
Наразі у межах кримінального провадження відкритого за ст. 263 Кримінального кодексу України чотирьом фігурантам справи готуються повідомлення про підозру.
Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин та учасників протиправної діяльності.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling