Общество

На Харьковщине Полторак напомнил армейцам, сколько они будут получать

29 декабря 2018 17:23

Об этом говорится в сообщении сайта Минобороны по итогам визита главы МО на Харьковщину:

Міністр оборони України наголосив, що у 2019 році командир бригади, який раніше отримував 17 — 18 тис. грн, отримуватиме майже 26 тисяч. Командир батальйону, замість 14 отримуватиме 19 — 23 тисячі, а грошове забезпечення командира роти становитиме 16 тисяч гривень, а не 12, які йому нараховуються станом на зараз.

Степан Полторак навів приклад, як зросло грошове утримання українських воїнів за останні кілька років. Так, за словами Міністра, у 2014 році мінімальне грошове утримання солдата-контрактника становило лише 600 гривень, тоді як у поточному, 2018 році ця сума нараховує вже понад 7 тисяч.

— Грошове утримання українських військовослужбовців стабільно зростає, і у наступному, 2019 році військовослужбовці військової служби за контрактом отримуватимуть більше десяти тисяч гривень, — підкреслив Степан Полторак, наголосивши на тому, що мінімальне грошове забезпечення військовослужбовців, які виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил становитиме понад 20 тисяч гривень.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling