Общество

Кременчугские гвардейцы получили новый спецавтомобиль для выполнения служебно-боевых задач

31 декабря 2018 14:37

Об этом сообщает пресс-служба ведомства:

Для служби з охорони громадського порядку військова частина 3059 Національної гвардії України отримала з рук мера міста Кременчука ключі від нового автомобіля.

Міський голова Віталій Малецький передав ключі від автомобіля Renault Dаster військовій частині 3059 Національної Гвардії України. Участь у заході взяли заступник начальника управління Національної поліції Полтавської області полковник Денис Захарченко та командир Кременчуцького батальйону НГУ підполковник Євген Шульга.

Придбано транспортний засіб було за кошти міського бюджету на виконання комплексної програми профілактики правопорушень. На цьому новому автомобілі гвардійці міста здійснюватимуть чергування на правобережжі та лівобережжі Кременчука. Вручаючи ключі від автомобіля, Віталій Малецький наголосив, що ця спецтехніка є подарунком гвардійцям від кременчужан. Воно є відображенням спільного бажання громади – зробити життя в місті комфортним, затишним і безпечним.

Місто і надалі буде надавати підтримку та реалізовувати програми щодо забезпечення їх сучасними технічними засобами. Він щиро подякував усім за добросовісну працю, допомогу у нестандартних ситуаціях та побажав спокійного виконання службових обов’язків.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling