Политика

Полторак поздравил армейцев с новогодними праздникам

31 декабря 2018 14:10

Соответствующее поздравление размещено на персональной странице министра обороны Украины Степана Полторака в соцсети:

Шановні українські воїни! Дорогі українці!
Минає ще один рік нашої з вами спільної історії. Кожен із цих непростих для держави днів року наповнювала віра українців у щасливе й успішне майбутнє своєї країни, власної родини, у правильність цінностей та прагнень, які нас об’єднують.
Ми знаємо, що є працьовитими та наполегливими. А працьовитий народ передусім цінує свою волю, родину, власний здобуток і можливість повноцінного життя. Саме ці базові речі понад чотири роки захищає зі зброєю в руках український солдат: жертвуючи, навчаючись, тяжко і наполегливо працюючи, він та тисячі бойових офіцерів і генералів, щодня перебувають на ратній службі.
Пишаюся нашим українським народом і тим, наскільки мудро він виніс ті випробування, що випали на його долю у 2018 році, та тією надзвичайною підтримкою, особливо від патріотів, резервістів, ветеранів АТО, яку ми відчули під час запровадження правового режиму воєнного часу. Ми стали сильнішими.
Вірю, що і надалі ми будемо не менш пильними, підготовленими та відповідальними. Для цього держава мобілізує весь свій можливий ресурс.
Щиро бажаю, щоб у 2019 році настав мир – після нашої Перемоги.
Особливо теплі новорічні вітанням адресую військовослужбовцям, які на передовій, серед засніжених окопів, стримують агресора, а також полоненим українським військовим морякам: ми з вами, ми боремося за вас і молимося, щоби ви найскоріше опинилися вдома.
Щиро вітаю усіх зі святами та бажаю родинного щастя, міцного здоров’я, Божої підтримки та Перемоги!
З Новим Роком та Різдвом Христовим!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling