Политика

Денисова провела встречу с родными пленных украинских моряков

10 января 2019 17:19

Об этом украинский омбудсмен написала на своей странице в соцсети:

Разом з робочою групою Міністерства оборони України, представниками органів державної влади, координатором групи адвокатів, ми донесли до родичів наших хлопців інформацію про усі заходи, які ми вживаємо для повернення моряків додому. Обговорили стратегію подальшої роботи і відповіли на питання рідних.

Я, як Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, практично щодня спілкуюся з Омбудсманом РФ Тетяною Москальковою та з Головою Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини при Президентові РФ Михайлом Федотовим. Намагаюся отримати усю інформацію про умови утримання та стан хлопців.

Наступного тижня планую виїхати до Москви та провести зустрічі з Тетяною Москальковою, Михайлом Федотовим, а також з директором ФСБ РФ Олександром Бортніковим.

Безумовно, одним із головних питань залишається стан поранених моряків. А ні я, а ні ЄСПЛ досі не отримали підтверджену медичними довідками офіційну інформацію про стан здоров’я поранених.

Під час зустрічі з директором ФСБ буду наполягати на наданні мені дозволу на відвідання військовополонених. Хочу на власні очі побачити їх та поспілкуватися.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling