Общество

Два душа на 10 человек: на Черниговшине строят общежития для контрактников ВСУ

10 января 2019 19:59

Об этом сообщает сайт Минобороны:

У селищі Гончарівське, що на Чернігівщині, будівництво гуртожитків поліпшеного типу для військовослужбовців-контрактників розпочалося в квітні 2018 року.

Будівництво одного з трьох гуртожитків вже вийшло на фінішну пряму: будівельники накрили дах та приступили до утеплення стін. Проведено електромережі, водопостачання та каналізацію.

— Будівлі зводимо з керамічних блоків, фасад утеплюється мінеральною ватою. Це гуртожитки не сімейного, а блочного типу по дві кімнати в кожному блоці. Кімнати розраховані на п’ять осіб. У блоці буде свій душ та санітарний вузол. Тобто на 10 чоловік дві душові кімнати, — розповів начальник будівельних робіт Костянтин Савенко.

Всього має бути три двоповерхових будівлі, в яких проживатимуть 375 військових по 125 в кожному.

Нагадаємо, що минулого року у різних областях та гарнізонах України розпочали будівництво гуртожитків поліпшеного типу для контрактників. У Чернігівській області побудують 11 нових гуртожитків: три — у Чернігові, п’ять — у селищі Десна та три — у Гончарівському. Чимало гуртожитків для контрактників зведуть по всьому району відповідальності оперативного командування «Північ».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling