Экономика

Украина принимает участие в Международной выставке "Зеленая неделя" в Берлине

19 января 2019 16:24

18 января, состоялось официальное открытие Украинского павильона на продовольственной выставке-ярмарке «Международная зеленая неделя» (г.. Берлин, Германия) с участием и.о. Министра аграрной политики и продовольствия Украины Максима Мартынюка и Федерального министра продовольствия и сельского хозяйства Германии Юлии Кльокнер.

Также на открытии присутствовали Комиссар ЕС по вопросам здоровья и безопасности продовольствия Витенис Андриукайтис, Президент Союза Фермеров Йоахим Рюквид, Председатель Федерации индустрии продовольствия и напитков Вольфганг Ингольд, чиновники и представители иностранных делегаций стран-участников, сообщает пресс-служба Минагрополитики Украины:

«Повернення України на «Зелений тиждень» у високому статусі Національного павільйону стало можливим завдяки спільним зусиллям і успішній кооперації українського бізнес-сегмента та Уряду. Україна як велика країна із прекрасними людьми і потужною сільськогосподарською галуззю просто не мала права не бути присутньою на Міжнародному зеленому тижні», - зазначив Максим Мартинюк.

На українській експозиції загальною площею 1200 кв. м. представлена продукція українських компаній різного профілю – м’ясні вироби, органічні та вегетаріанські продукти, риба та морепродукти, алкогольні та безалкогольні напої, кондитерські вироби та мед, молочна продукція та інше.

В рамках «Зеленого тижня» офіційна делегація від Міністерства аграрної політики та продовольства України бере участь у ряді двохсторонніх зустрічей, а також у Глобальному Форумі з Продовольства і Сільського Господарства на тему: «Цифрове сільське господарство – інтелектуальні рішення для сільського господарства майбутнього».

Довідково:

«Міжнародний зелений тиждень» – одна з найбільших і найпрестижніших агропромислових виставок у світі, яка була заснована у Берліні в 1926 році.

У заході беруть участь 1,7 тис. учасників із 65 країн світу та понад 400 тис. відвідувачів. У рамках виставки проводиться близько 300 симпозіумів, семінарів, форумів, засідань комітетів і т.д.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling