Харьков

Харьковские курсанты-танкисты на тренажерах отработали вождение бронемашин

21 января 2019 09:34

Об этом говорится в сообщении сайта Минобороны:

З третьокурсниками факультету озброєння та військової техніки Військового інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбулися практичні заняття з водіння бойових машин на сучасних тренажерах.

Під час практичного заняття курсанти відпрацювали питання на тренажерах БТР-4 і Т-64. Майбутні офіцери вивчали правила водіння, удосконалювали практичні навички у подоланні перешкод та обмежених проходів, в особливостях орієнтування машини вдень і вночі, тренувались у підтриманні встановленого температурного режиму роботи двигуна, слідкували за показаннями контрольно-вимірювальних приладів, а також навчалися діям в аварійних ситуаціях.

За словами командування вишу, перед тим як курсанти сядуть за важелі реальної техніки на полігоні, вони практично відпрацьовують питання водіння бойових машин у класах, які обладнані спеціальними тренажерами. Навчання водінню бойових машин передбачає повне використання бойових і технічних можливостей бронемашин під час виконання бойових завдань підрозділами, екіпажами та механіками-водіями.

Слід відмітити, що з метою переходу Збройних Сил України на стандарти Північноатлантичного альянсу в інституті активно розвивається англомовна методика проведення занять. Відтак керівники занять основні терміни змістового модулю розпочали надавали курсантам англійською мовою.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling