Харьков

Апеляционный суд признал вину военных в уничтожении имущества жителей дважды подорванной Балаклеи

24 января 2019 09:29

Об этом говорится в сообщении адвокатов пострадавших от безалаберности представителей ВСУ жителей Балаклеи:

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ПОСТАНОВИВ – ВИПЛАТИТИ МЕШКАНЦЯМ БАЛАКЛІЇ ЗА ЗРУЙНОВАНЕ ВНАСЛІДОК ВИБУХІВ МАЙНО

Це перше рішення, яке вступило в законну силу і підлягає виконанню.Тепер винність військової частини перед мешканцями встановлена остаточно.
23 січня 2019 року Харківский апеляційний суд виніс постанову якою залишив без змін рішення суду першої інстанції в частині стягнення з Військової частини А 1352 на користь Федосова Григорія Івановича в рахунок відшкодування матеріальної шкоди 152 366,66 грн. (сто п’ятдесят дві тисячі триста шістдесят шість гривень 66 копійок), 20 000,00 грн. (двадцять тисяч гривень 00 коп.) в рахунок відшкодування моральної шкоди. Нагадаємо:внаслідок вибухів снарядів в місті Балаклія Григорій Федосов втратив багато майна, в тому числі автомобіль. Після цього за допомогою адвокатів #Чугуївська_правозахисна_група #Мережа_правового_розвитку та #УГСПЛ Светлана Кужелева та Романа Лихачова він звернувся до суду з позовом до військової частини А1352, Міністерства оборони України та Управління СБУ в Харківській області про відшкодування завданої вибухами снарядів шкоди.

Напомним, даже после двух взрывов на военном арсенале в Балаклее в едином реестре судебных решений Украины неоднократно появлялись решения о привлечении к ответственности за нахождение на арсенале в состоянии алкогольного опьянения не только рядовых, но и офицеров воинской части.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling