Политика

В Виннице осудили информатора боевиков "ДНР"

24 января 2019 12:50

Об этом говорится в сообщении пресс-службы СБУ:

За матеріалами СБ України Вінницький міський суд засудив ще одного учасника інформаторської мережі терористичної організації «ДНР».

Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Торецька збирав та передавав бойовикам дані про дислокацію, чисельність і маршрути пересування сил і засобів ЗСУ та інших військових формувань України, які брали участь у проведенні антитерористичної операції. Отримані відомості інформатор за посередництва свого близького родича, який входить до одного з незаконних збройних формувань терористів, передавав куратору.

У подальшому ці дані використовувалися бойовиками для здійсненні диверсійних атак, артилерійських обстрілів місць дислокації українських військовослужбовців і військової техніки.

У грудні 2016 року співробітники СБУ затримали поплічника терористів у Торецьку на робочому місці. Під час санкціонованих слідчих дій у нього були вилучені мобільні пристрої, через які здійснювався зв’язок з бойовиками.

У ході досудового розслідування підозрюваний визнав свою вину у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Суд призначив йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі. Вирок набув законної сили.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling