Политика

Аллеров: Нацгвардия готова обеспечить общественную безопасность во время выборов Президента Украины

28 января 2019 15:22

Об этом в понедельник в ходе заседания расширенной коллегии Министерства внутренних дел Украины заявил командующий Национальной гвардии Украины генерал-полковник Юрий Аллеров, отмечает пресс-служба ведомства:

Юрій Аллеров відмітив, що у Національній гвардії здійснюється необхідний комплекс організаційних і практичних заходів щодо забезпечення правопорядку та громадської безпеки під час проведення як передвиборчої кампанії, так і самих виборів Президента України у 2019 році. Спільно з Національною поліцією організовано належну професійну та морально-психологічну підготовку особового складу. Військовослужбовці націлені, насамперед, на припинення протиправних дій, витримку, уникнення провокацій, ввічливе ставлення до громадян.

«Національна гвардія України готова до забезпечення правопорядку та громадської безпеки під час проведення передвиборчої кампанії та виборів Президента України у 2019 році», - підкреслив командувач НГУ.

За словами Юрія Аллерова, до забезпечення громадського порядку в місті Києві під час проведення першого туру президентських виборів від підрозділів Національної гвардії України можуть бути залучені понад 6 тисяч військовослужбовців. В інших регіонах держави розташовані мобільні резерви Нацгвардії відповідної чисельності, які готові до застосування за необхідності та у випадку ускладнення обстановки.

Слід зазначити, що не дивлячись на участь у забезпечені правопорядку під час виборів глави держави, підрозділи Національної гвардії України продовжать виконувати усі покладені на них завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил та придністровського сегменту українсько-молдовської ділянки кордону.

Гвардійці також забезпечуватимуть охорону та оборону ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів, важливих державних об’єктів, спеціальних вантажів, дипломатичних представництв, консульських установ іноземних держав в Україні, органів державної влади, центральних баз матеріально-технічного забезпечення МВС, судових установ. Особовий склад Нацгвардії продовжить здійснювати конвоювання осіб узятих під варту та засуджених до позбавлення волі та їх охорону в залі суду, а також забезпечуватиме охорону місць зберігання зброї, боєприпасів, пунктів постійної дислокації.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling