Харьков

В Харькове гвардейцам-магистрам вручили офицерские погоны (видео)

2 февраля 2019 12:12

Об этом сообщает пресс-служба МВД Украины:

У Національній академії Національної гвардії України пройшло урочисте вручення офіцерських погонів випускникам, які отримують освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр». Військове звання «лейтенант» отримали 68 новоспечених офіцерів.

Погони випускникам вручили їх начальники, а тим, які закінчили навчання з відзнакою, особисто вдягнув погони начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

«У житті кожного офіцера є визначні моменти проходження служби. Одним з таких яскравих моментів і є отримання офіцерських погонів. Всі ви успішно завершили навчання в Академії і вже завтра отримаєте дипломи, а далі вас вже чекає доросле офіцерське життя. Командування Національної гвардії задоволено рівнем підготовки, яку ви отримали в Академії, якістю організації навчання та практичної підготовки і це говорить про те, що війська вже незабаром отримають гідне поповнення. Обов’язково пам’ятайте, що за вашими плечима завжди будуть люди – ваші підлеглі. Піклуйтесь про них і навчайте так, як вчили вас в Академії. Вітаю вас! Будьте гідними офіцерами Національної гвардії України», - привітав випускників генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Вже завтра на молодих лейтенантів чекає випуск, де вони отримають дипломи про закінчення навчання в Академії.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling