Общество

В ООС гвардейцы сдали 7 литров крови для боевых побратимов

14 февраля 2019 09:34

Об этом говорится в сообщении пресс-службы НГУ:

Військовослужбовці Південного ОТО НГУ, які виконують завдання у районі проведення операції Об’єднаних сил, здали кров у центральній районній лікарні для станції переливання крові Донецької області.

Разом із небайдужими гвардійцями, які долучились до чергової донорської акції у лікарню приїхав і військовий капелан отець Анатолій. «Моє завдання як військового священика – нести Слово Боже та завжди допомагати нужденним, коли вони цього потребують. І немає значення чи ця потреба духовна, чи плотська. Хоча для мене така процедура була вперше, але сподіваюсь, що моя кров і милість Господня допоможе тим, хто їх потребує», – розповів священнослужитель.

Працівники лікарні розповідають, що завжди раді такій донорській допомозі. «Процедура здачі крові не тільки позитивно впливає на організм людини, але й рятує чиєсь життя. Ураховуючи складну ситуацію, яка виникла в нашому регіоні, нам постійно потрібно поповнювати запас компонентів крові, тому що невідомо у який момент і скільки її може знадобитися», – зазначив начальник медичної служби Євгеній Налбат.

Загалом, військові поповнили запаси донорської крові більше ніж на сім з половиною літрів. «У ці нелегкі для України часи, переливання крові чи відбір її компонентів, є шансом на збереження життя багатьох цивільних мешканців області та наших братів по зброї, які також стоять на захисті нашої країни», – поділився своєю думкою капітан Сергій Бойченко.

Уже не вперше гвардійці добровільно долучаються до здачі крові, маючи на меті благородні цілі і просте людське бажання допомогти.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling