Общество

Представители УВКБ ООН вручили пограничникам технические средства для обеспечения надлежащего уровня безопасности

14 февраля 2019 11:02

Об этом говорится в сообщении Госпогранслужбы Украины:

Учора у Донецько-Луганському регіональному управлінні Держприкордонслужби Голова офісу агентства ООН у справах біженців на сході України Пан Мулусеу Мамо вручив начальникам Лисичанського, Краматорського та Донецького прикордонних загонів зі складу Об’єднаних сил нагрудні відеореєстратори та ноутбуки для подальшого їх використання у КПВВ на лінії розмежування в межах Луганської та Донецької областей. Технічні засоби були надані офісом УВКБ ООН в рамках співпраці з прикордонним відомством. 4 ноутбуки та 150 нагрудних відеореєстраторів на суму понад мільйон гривень будуть відправлені для організації служби в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в межах діючих гуманітарних дорожніх коридорів.

Загалом за період 2017-2019 років від УВКБ ООН було отримано допомогу на суму понад 4,5 мільйона гривень. Усі технічні засоби та матеріальні цінності направлені виключно для оснащення контрольних пунктів в’їзду-виїзду на лінії розмежування, оскільки їх використання сприяє покращенню ритмічності пропускних операцій, зменшує час очікування контролю та забезпечує при цьому належний рівень безпеки цивільного населення.

Виступаючи перед персоналом Донецько-Луганського регіонального управління Голова офісу агентства ООН у справах біженців на сході України Мулусеу Мамо подякував прикордонникам за сумлінну службу та запевнив, що УВКБ ОНН і надалі буде співпрацювати з Державною прикордонною службою України задля покращення умов перетину лінії розмежування громадянами та забезпечення належного рівня їхньої безпеки.

У свою чергу начальник Донецько-Луганського регіонального управління полковник Олександр Лебідь висловив слова вдячності представникам Верховного комісара ООН у справах біженців за постійну підтримку. Він запевнив, що вся отримана допомога буде належним чином використана в гуманітарних цілях для пришвидшення проведення контрольних процедур в КПВВ.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling