Новини

Проблемы в аэропортах Киева и Тель-Авива: состоялась встреча заместителя главы МИД Украины с послом Израиля

21 Лютого 2019 20:29

Об этом говорится с заявлении МИД Украины:

21 лютого Заступник міністра закордонних справ України Сергій Кислиця прийняв Надзвичайного і Повноважного Посла Держави Ізраїль в Україні Йоеля Ліона в рамках регулярного діалогу українського зовнішньополітичного відомства з дипломатичною місією Ізраїлю.

Під час дружньої бесіди обговорено низку питань взаємодії між двома сторонами як у двосторонньому форматі, так і в рамках міжнародних організацій.

Співрозмовники наголосили на виключній важливості подальшого розвитку партнерства між Україною та Ізраїлем, зокрема з метою виконання домовленостей, досягнутих під час візиту Президента України Петра Порошенка до Держави Ізраїль у січні цього року.

Заступник міністра закордонних справ України Сергій Кислиця поінформував Посла Ізраїлю Йоеля Ліона, що МЗС посилює роботу щодо захисту інтересів громадян України, які подорожують за кордон, і щодо моніторингу ситуації із захисту їх прав.

Cторони домовилися працювати над поглибленням взаємодії між відповідними органами України та Ізраїлю з метою забезпечення інтересів громадян під час відвідання Ізраїлю та України.

Користуючись нагодою, Заступник Міністра закордонних справ Сергій Кислиця ще раз засудив провокаційні випадки використання символіки злочинних ідеологій, зокрема нацистської.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling