Политика

Яценюк обсудил с Волкером политическую ситуацию в Украине накануне президентских выборов

27 февраля 2019 16:52

Об этом говорится в сообщении "Народного фронта":

"На моє переконання, для всіх притомних національних сил нині найважливіше досягти трьох цілей: зберегти політичну стабільність, запобігти приходу до влади реваншистів і популістів та зробити все можливе для захисту чесних виборів", - наголосив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк у Facebook після зустрічі зі Спецпредставником Державного департаменту США Послом Куртом Волкером 27 лютого.

Арсеній Яценюк повідомив, що в центрі уваги під час розмови, окрім політичної ситуації в Україні напередодні президентських виборів, було безпекове становище й окремі аспекти мирного врегулювання.

"Агресія Росії триває, а отже тісна співпраця з американськими партнерами повинна залишатися безумовним пріоритетом для всього українського політикуму", - підкреслив він.

Під час зустрічі з Куртом Волкером лідер "Народного фронту" наголосив, що в Україні "цінують підтримку Сполучених Штатів у протидії російським злочинам і провокаціям на Азові та в Керченській протоці і вітають візит до України американського есмінця "Дональд Кук", який на запрошення нашого уряду прибув до Одеси".

"Дякую Послу Курту Волкеру за його активну працю і важливу допомогу задля захисту національної безпеки та суверенітету нашої держави", - написав Арсеній Яценюк.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling