Спорт

В Киеве стартовал Чемпионат Нацгвардии Украины по борьбе самбо (фото)

27 февраля 2019 20:42

Об этом сообщает пресс-служба НГУ:

Сьогодні на базі спортивного комплексу Національного педагогічного університету Драгоманова розпочався чемпіонат Національної гвардії України з боротьби самбо, в якому беруть участь кращі спортсмени військових частин всіх регіонів України. Усього на Чемпіонат залучили 17 збірних команд, а це 106 учасників, з яких більша половина – учасники бойових дій (АТО, ООС).

Відкрив захід командувач НГУ генерал-полковник Юрій Аллеров.

«Національна гвардія є часткою спортивного життя нашого суспільства. Кожен воїн має бути сильним не тільки м’язами, а й духом. Сьогодні ми з вами не тільки змагаємося на цих спортивних майданчиках, ми творимо історію й майбутнє нашої країни. Ми виховуємо здорову націю, яка повинна «з кулаками» захищати свою незалежність. Я впевнений що сьогодні ви (бійці) проявите свої найкращі якості, свою майстерність, зробите все можливе, щоб боротьба була чесною і нехай переможе найсильніший!», — зазначив командувач НГУ Юрій Аллеров.

Національна гвардія України є лідером серед силових структур та правоохоронних органів України у цьому виді спорту.

Близько 70% збірної команди України з боротьби самбо складають військовослужбовці Національної гвардії України. Під час змагань проводилися інформаційні заходи щодо популяризації військової служби за контрактом, а також розповсюджувалися інформаційні листівки.

Збірна України протягом останніх трьох років входить до п’ятірки найсильніших з боротьби самбо. За останні роки спортсмени-самбісти неодноразово піднімали прапор України на змаганнях, нагадуючи світовому суспільству, що ми сильна та самостійна держава.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling