Политика

В районе проведения ООС четырехлапая помощница гвардейцев обнаружила гранаты

17 марта 2019 16:49

Об этом говорится в сообщении пресс-службы Национальной гвардии Украины:

На блокпосту поблизу міста Маріуполя Донецької області, військовослужбовцями Національної гвардії України був зупинений для огляду автомобіль «УАЗ».

Під час проведення перевірки транспортного засобу службова собака на прізвисько «Кенді» виявила під килимком сидіння гранати Ф-1 в кількості 5 одиниць та 3 одиниці РГД-5.

Водія негайно затримали та передали співробітникам Кальміуського відділу поліції ГУНП України в Донецькій області за підозрою у скоєнні злочину передбаченому ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Нагадаємо, що нещодавно, під час несення служби на мобільному блокпосту біля населеного пункту Миколаївка Донецької області, чотирилапа помічниця гвардійців знайшла у салоні автомобіля набої до автомату Калашникова та пістолету Макарова.

Слід зазначити, що Кенді, разом із своїм господарем та вірним другом гвардійцем Павлом, стали переможцями ІV міжнародного змагання кінологічних команд «Україна-2018» в категорії «Пошук зброї та набоїв».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling