Харьков

Харьковчане жалуются на "письма Порошенко" (фото)

17 марта 2019 20:46

Об этом на своей странице в соцсети 15 марта сообщила харьковчанка Татьяна Пушкаш.

Стилистика оригинала сохранена:

"Вчора зранку дзвінок у двері - "Вам лист". Відкриваю. На порозі не відома мені поштарка, і не кур'єр НП, а дві жіночки. Думала, що свідки Єгови, але виявилося, що свідки апостола Петра. :)

Дають мені (хотіли під розпис, але я відмовилася розписуватися) конверт формату А4 від "Ради регіонального розвитку" адресований чомусь не мені, а "Президенту України Петру Порошенку". На моє питання, хто це фінансує, жіночки завчено відповіли, що вони волонтери, розносять листи безкоштовно. Ага, повірила :) Мабуть бюджетники якісь в робочий час окучують округ.

Зміст конверту: брошура "Напрямки перспективного розвитку Харкова на 2019 -2021 роки (проект). Розроблено на виконання Указу Президента України Петра Порошенка від 6 грудня 2018 року № 412/2018", карта-схема "План перспективного розвитку ХАРКОВА 2019-2021 (проект)", анкета (надрукована тиражем 730 000 примірників "без будь-яких бюджетних витрат" - хто ж цей щедрий спонсор?), в якій на умовах анонімності (при цьому на зворотньому боці пропонується вказати усі персональні дані!!!!) просять оцінити якість роботи регіональних і місцевих керівників (як раз вчасно - за два тижні до виборів) і передоплачений конвертик.

Думаю, що це такий відбір на конкурс "Тупий, ще тупіший". Петіна свора від імені невідомо за які кошти існуючої "Ради регіонального розвитку" відчайдушно намагається назбирати персональних даних та отримати згоду на їх обробку та використання, при цьому пропонує надіслати їх на адресу Президента України П.О. Порошенка, але чомусь не на Банкову, 11 (як зазначено на великому конверті), а на вул. Хрещатик, 22 у м. Києві.

Чомусь саме за два тижні до виборів Рада регіонального розвитку (утворена, як каже Вікіпедія, Президентом України Петром Порошенком 21 квітня 2015 року.) лише зараз зацікавилась моєю думкою стосовно того, які соціальні та інфраструктурні проекти держава має підтримати у моєму регіоні, та які ключові завдання необхідно першочергово вирішити для розвитку мого регіону.

Тут багато "прекрасних" думок виникає, по кожному пункту анкети можно написати багато нецензурних літер, але краще дивіться самі та робіть власні висновки.

Напомним, ранее на аналогичные письма стали жаловаться жители Белой Церкви

Как сообщает общественная сеть ОПОРА, совет регионального развития может использоваться для возможной скрытой агитации в пользу кандидата в президенты Петра Порошенко.

Подобные материалы от "Совета Регионального Развития" распространяют не только на Киевщине, но и в других городах Украины. В частности - на Винниччине, Закарпатье и Ровенской области.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling