Политика

На Черниговщине провели учения артиллеристов

19 марта 2019 08:46

Об этом сообщает сайт Минобороны Украины:

Упродовж тижня підрозділи артилерії оперативного командування «Північ» виконували вогневі завдання та вдосконалювали свою майстерність під час тактичних навчань з бойовою стрільбою.

Військовослужбовці відпрацювали ведення вогню із закритих вогневих позицій в умовах постійної зміни оперативної обстановки.

Під час навчань відпрацьовувались питання виконання, як індивідуальних нормативів для військовослужбовців, так і нормативів з бойової роботи розрахунків та підрозділів, зокрема, ведення вогню щодо підтримки дій загальновійськових підрозділів, переміщення вогневих позицій в ході ведення бою. Точність визначення розрахунків перевірялась бойовими пострілами з практичним ураженням цілей, що дозволяло реально оцінити ефективність ведення вогню підрозділами.

Варто зазначити, що тренування військовослужбовців проходили, як у день так, і вночі у обстановці, максимально наближеної до бойової із застосуванням засобів імітації вогневої діяльності противника та відтворенням нестандартних бойових ситуацій.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling